Υπηρεσίες 2017-03-26T02:13:58+00:00

Παρέχουμε υπηρεσίες μεγάλων Η/Μ εγκαταστάσεων τόσο ως προς την εγκατάσταση των συστημάτων αυτών όσο και στην συντήρηση και επισκευή.

Συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους κλιματισμού όπως είναι TOSHIBA , DAIKIN , MITSUBISHI , HITACHI , GREE , FUJITSU , SAMSUNG , LG. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας ασχολούνται συστηματικά με τα πιο σύγχρονα προγράμματα  μελέτης θέρμανσης και ψύξης, δίνοντας την καλύτερη πρόταση για κάθε ανάγκη.

Επίσης  παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τον χώρο των ηλιακών συστημάτων, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις. Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες εταιρίες ηλιακών συστημάτων που προσφέρουν μεγάλη οικονομία και άφθονο ζεστό νερό χρήσης ή ακόμα και θέρμανσης. Και οι τρεις κατηγορίες των ηλιακών , INOX , GLASS , XΑΛΚΙΝΩΝ υπάρχουν στην γκάμα των προϊόντων μας.

Αν θέλετε ζεστό νερό χειμώνα καλοκαίρι και πάνω από όλα δωρεάν από την μεγαλύτερη πηγή εξοικονόμησης ενέργειας που είναι ο ήλιος καλέστε μας και θα σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Οι υπηρεσίες  που αφορούν εγκαταστάσεις  βρίσκουν εφαρμογή σε:

Πύργους ψύξης

Κεντρικά και ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού τεχνολογίας Multi – VRV

Συστήματα εξαερισμού

Αντλίες θερμότητας (μεσαίων και υψηλών θερμοκρασιών)

Φωτοβολταϊκά

Συστήματα αυτοματισμών

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εγκατάσταση και το service παντός τύπου εξαερισμούκαι κλιματιστικού άμεσα! Καλέστε μας ή στείλτε μας το αίτημά σας!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ